Aloha 8.0.0. Version
Merhaba, Aloha uygulamasını 4 yıldır premium olarak kullanmaktayım. Hem mobil hem masaüstü olmak üzere günümüzdeki birçok tarayıcıdan daha kapsamlı, verimli, hızlı olduğunu düşünüyorum.
Sürüm 8.0.0 ile yeni gelen "Liquid Glass" ve "İndirmeler İçin Video Kırpma" özelliklerine hayran kaldım ancak güncellemeden sonra herhangi bir sekme içerisinde bulunan videoya uzun basıldıktan sonra çıkan sekmelerin milisaniye içerisinde 2 farklı şekilde seçenekler sunması oldukça rahatsız edici, "Metni Göster" özelliğinin ayarlardan manuel olarak kapatılmasının daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bu sorundan dolayı sekme içerisinde bulunan videoyu "Arka Plan Sekmesi'nde Aç" için "Metni Göster" seçeneğinden dolayı sürekli "Gizli Sekmede Aç" kısmına yönlendirmesi çok kötü.
Umarım bu geri bildirim olumlu olarak sonuçlanır.
Uygulamaya vermiş olduğunuz destek ve hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim.
Good day!
Thanks for pointing this out! Your inquiry has been forwarded to our devs team for consideration and we will do our best to improve this behaviour or add an option to disable it👍
Regards,
Aloha Team
Good day!
Thanks for pointing this out! Your inquiry has been forwarded to our devs team for consideration and we will do our best to improve this behaviour or add an option to disable it👍
Regards,
Aloha Team
Replies have been locked on this page!